Prijzen

Vergoed door jouw zorgverzekering

Jip is aangesloten bij Zhong. Deze beroepsvereniging waarborgt een zo hoog mogelijke kwaliteit van aangesloten TCM (Traditional Chinese Medicine) therapeuten. Daarom kan je ook bij Jip terecht met jouw aanvullende zorgverzekering. Kijk hier of jouw zorgverzekering de behandelingen (deels) vergoed.

 

Behandelprijzen:

Intake (75 minuten): € 90

Na de intake word je direct behandeld, dit zit bij de prijs inbegrepen.

Behandeling (60 minuten): € 80
Intake kinderen onder 18 jaar (75 minuten): € 80

Kinderen en baby’s die bang zijn voor naalden worden behandeld met een geavanceerd lasersysteem. Dit is volledig pijnloos en net zo effectief. Kinderen reageren heel goed om deze methode, omdat hun energie nog zeer puur is.

Behandeling kinderen onder 18 jaar (45 minuten): € 70
Behandeling kinderen onder 3 jaar: € 25

Ben je al bij ons in een behandeltraject dan is de behandeling voor je kind onder 3 jaar gratis! 

 

10 rittenkaart (10 behandelingen): € 700

De 10 rittenkaart geeft je recht op 10 behandelingen, waaronder een intake. Dat is dus 115 euro korting.

Deze 10 rittenkaart is een jaar geldig vanaf het moment van aanschaf. Je betaalt vooraf en krijgt na afloop van de 10 behandelingen de factuur. Deze kan je dan inleveren bij je zorgverzekering. Mocht Jip Acupunctuur om onverhoopte redenen niet aan bovenstaande voorwaarden kunnen voldoen, heeft u recht op volledige restitutie van de overgebleven behandelingen. 

10 rittenkaart kids onder 18 jaar (10 behandelingen): € 700

 

Betaal met crypto en ontvang € 5 korting per behandeling!

Wij zijn van mening dat banken teveel macht hebben, wat op geen enkele manier goed is voor de wereld. Daarom bieden wij een korting aan voor degene die deze mening delen en willen betalen met crypto. Wij accepteren de volgende crypto munten:

– Bitcoin 

– XRP

– Etherium

Belangrijk! Verhinderd? Zorg ervoor dat je een afspraak 24 uur van te voren afzegt, anders worden de kosten alsnog in rekening gebracht.