Deze week zijn wij aan het bijscholen in Athene. Het gaat om een 4-daagse bijscholing die verdieping geeft in een methode die al in de praktijk wordt gebruikt. Deze manier van behandelen is ontwikkeld door Dr. Tan.

Dr. Tan heeft deze theorieen echter niet zelf bedacht, maar heeft meerdere klassieke bronnen en stijlen van behandelen geïmplementeerd in een praktische behandelmethode, genaamd Acupuncture 1,2,3. Voordeel van deze stijl van behandelen is dat de patiënt vrijwel meteen resultaat merkt, meestal na 3 seconden al (vandaar de naam Acupuncture 1,2,3).

Deze mehtode is heel effectief bij allerlei pijnklachten, maar kan ook heel goed bij andere wat complexere klachten gebruikt worden. Voorbeelden van klachten die met deze methode behandeld kunnen worden, zijn; fibromyalgie, prikkelbare darm syndroom (PDS), perifere neuropathie, migraine, de ziekte van Bell, carpaaltunnelsyndroom, epicondylitis (tennisarm), frozen shoulder en hooikoorts.

Om deze reden is de praktijk momenteel gesloten. Donderdag 9 februari zijn we weer open en gemotiveerd om het geleerde in de praktijk te brengen!